Een Pup Kopen

Reserveren van een pup die nog niet geboren is:

Wij plaatsen u op een zogenaamde reserveringslijst voor een bepaald nest dat we verwachten en waarvan u graag een pup wilt hebben. Het plaatsen op deze reserveringslijst is NIET kosteloos. Wij vragen een aanbetaling 1/3 van het aankoopbedrag. Wij kunnen u dan vertellen welke keus pup u heeft. Mocht het zo zijn dat u bij ons op de reserveringslijst staat en u elders een leuke pup heeft gekocht dan is dat geen probleem. Helaas bent u dan uw aanbetaling kwijt. Als de pups geboren worden weten we of de pup voor u erbij is. Is uw keuze niet geboren krijgt u uw aanbetaling geheel terug.

Tot de pups 3 weken oud zijn laten we niemand bij de pups (behalve ons zelf en indien noodzakelijk een dierenarts). Dit in verband met eventueel infectiegevaar en de rust voor de moeder. Daarna mag u zoveel komen kijken als u wilt (na afspraak uiteraard). Op het moment dat u komt kijken word ook een aanbetaling gedaan. U weet dan nog niet welke pup u krijgt maar kunt zich wel een indruk van het nest vormen. Op een leeftijd van 6 weken krijgen de pups hun eerste enting. Vanaf 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes. Het ophalen van de pups gaat op afspraak. De pups worden ook dan pas uitgezocht. Mocht de pup naar het buitenland verhuizen, dan zijn alle kosten van vervoer voor de pup koper, deze moet dit ook zelf regelen.

Het kopen van een al geboren pup:

Als de pups al geboren zijn dan kunnen we u direct vertellen of er nog pups beschikbaar zijn (meestal is dit trouwens niet het geval).

 

Pup Info:

Elke pup die weggaat is door de dierenarts onderzocht en heeft een gezondheids-verklaring en een Europees dierenpaspoort.
Alle pups hebben een chip en een registratiebewijs van de Raad van Beheer.
Omdat we zeer gesteld zijn op onze dieren en veel energie en zorg steken in het grootbrengen en opvoeden van onze pups en hopen wij natuurlijk dat onze pups goed terecht komen.
Wij stellen het daarom zeer op prijs en vinden het als vanzelfsprekend dat geïnteresseerden de moeite nemen om een bezoek aan onze kleine kennel te brengen.
Wij houden een grote mate van transparantie en u kunt bij ons dan ook alles bekijken en bespreken.

Mocht u onze kennel willen bezoeken, heeft u vragen of wilt u reageren, bel of mail ons gerust.